Roval Finisaje Construct

     Este o firma privata cu capital integral romanesc. Domeniul de activitate al firmei s-a dezvoltat in fiecare an s-a specializat in constructii civile, instalatii, amenajari interioare si exterioare, confectii metalice si produse din fier forjat. Pentru realizarea si promovarea acestor servicii si produse personalul societatii a fost atent selectionat, astfel incat nivelul de calificare si experienta sa satisfaca exigentele clientilor nostri.

     Rezolvarea oricarei probleme implica organizare specifica si o abordare structurata care sa conduca la solutia optima, generatoare de maximum de beneficiu in conditiile date. Oferta este ampla si acopera practic toate nevoile unui potential client prin seriozitate, oameni calificati pe domenii, garantie pe serviciu, lucrare (unde este cazul) si preturi accesibile.

SC ROVAL FINISAJE CONSTRUCT SRL ofera urmatoarele servicii:

Tencuieli Mecanizate pe baza de ipsos si ciment-var-nisip
Glet Mecanizat pe baza de glet lichid
Fier Forjat confectii metalice, balustrade, copertine, imprejmuiri ...
Sistem termoizolatii finisaje de exceptie
Case de la A-Z

     Echipa muncitori calificati pentru zugraveli interioare: rigips, lavabila, gresie, faianta, tencuieli, parchet, tavane false.

     Preturile se pot negocia in functie de timpul de executie, cantitatile de manopera, marimea suprafetelor, calitatea materialelor etc.

     Oferim calitate, promptitudine, profesionalism si responsabilitate!