Glet Mecanizat


     Firma Roval Finisaje Construct realizeaza gleturi mecanizate la standarde ridicate cu materiale de inalta calitate.

     Gletul mecanizat este cea mai buna solutie pentru finisarea peretiilor,deoarece se poate aplica orice material pe baza de ipsos, lichid sau in forma de praf in timp redus.

Prepararea gletului mecanizat

     Se adauga 20 Kg praf (un sac) peste 7 l apa. Gletul se introduce in cantitatea masurata de apa rece si se amesteca cu ajutorul unui rotator cu paleti pana la obtinerea unei mase uniforme. Este necesar un timp de asteptare de 3-5 minute, dupa care se amesteca din nou.

     Materialul, astfel pregatit trebuie utilizat Óntr-un interval de cca. 40-60 minute de la preparare.

     Gletul se va aplica Ón strat uniform pe suport, cu ajutorul masini de glet. Straturile aplicate pe perete se pot finisa prin lisare cu fierul de glet cu putin timp Ónainte ca materialul sa faca priza.

     Timpul de uscare este aproximativ 1 zi / strat de 3 mm.

     Pe suprafata astfel obtinuta se aplica un strat de glet de finisaj, ce este fin si foarte alb, rezistent la zgariere.

     Se poate aplica intr-un strat de pana la 3 mm. Gletul pe baza de ipsos este recomandat pentru peretii interiori, inainte de zugravire. Se aplica pe suprafete din beton simplu, pe tencuiala mecanizata uscate pe baza de var sau ciment. Gletul mecanizat se aplica in doua straturi: glet de incarcare si glet de finisare. Pentru cerere oferta va rugam sa ne contactati.